Nieuws mededelingen facebook

Nieuws, Mededelingen en Facebook pagina:

Tijdens de compostdag op 30 Maart waren een drietal verenigingen aanwezig welke de vrijwilligers leverden voor het uitdelen van gratis compost aan de Doesburgers. Zie hieronder een foto:

Doesburg 10-11-2017

 

 

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons lid Ben Gronouwe, op de veel te jonge leeftijd van 68 jaar.... 

 

Ben was sinds 1971 lid van onze vereniging en sinds 2007 Erelid. Met hem nemen wij afscheid van ons langst actief spelende lid. Ben speelde tot voor enige jaren nog competitief volleybal, waarbij hij met zijn sportiviteit, fanatisme, betrokkenheid en ervaring een voorbeeld was voor allen.Daarnaast was hij gedurende zijn lidmaatschap betrokken bij de vereniging als trainer, oliebollenbakker en vrijwilliger daar waar er een beroep op hem werd gedaan.

 

De laatste jaren was hij als recreatief lid altijd een inspirerende teamgenoot.

 

Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend en zullen hem blijven herinneren als een trouw en gezellig lid en een fijn mens.We wensen zijn vrouw Diny, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

 

Het Bestuur Volleybal vereniging The Phantoms

 

 

 

(rechts: Ben Gronouwe | Heren 2 | 2016 )

0313-471862

06-11588335

Webmaster: Henry Tieben

Contact ons:

Vaste trainingsavond op Woensdag.

Kom kijken of liever nog:

      Kom gewoon een keer meedoen!

Je mag bij The Phantoms 3 keer gratis meetrainen voordat je besluit lid te worden!